There was an error in this gadget

Friday, November 13, 2009

unfair

jgn tya nape smua cite kat blog nie cite sedih.. nama pun blog 'i'm not ok'... bla da ok nnt baru tukar tajuk lain plak.. bkn xde benda happy yg blh cerita pun.. tp, buat ms ni nak kmpul koleksi cite2 sedih aku..hahaha.. ntah pape tol.. slalunyer org kongsi kegembiraan tp aku plak kongsi cerita sedih.. nak wat cmner.. tgh dlm mood sedih lg ni..

arini smua org xdek kt umah.. tggl la aku sorg2 ngan adik laki aku yg x bgn2 tdo lg dari tadi..ntah kul bape ntah die nak bangun..ish3.. tp, nasib baik la arini cuti..klau x tggl la aku sorg2 kat umah... bkn bosan ape pun tggl sorg.. kdg2 mmg best pun tggl sorg. xde sape nak ganggu.. tp risau psl umh la plak.. kot2 klau aku leka dpn komputer ni, nnt xdek sape nak tlg tgk umah nie.. hohoho.. mn la tau klau ade org nak mencuri kt umh nie ke.. cukup la aku jek yg jd mangsa pencuri.. xnak org lain pun alami nasib yg sm mcm aku.. so, baik buat lgkh berjaga2..ade adik aku blh gak suh die tgk2 kan umah smbil aku ngadap komputer nie..kih3...

ni tgh duk men game kat facebook... hilangkan bosan time cuti ni.. nnt da balik hostel nnt da xleh main da.. laptop da xdek... =(..

mlsnyer nak balik hostel balik, nak plak tanpa laptop yg dah idup ngan aku tuk sekian lama n aku buat die mcm 'anak' aku sendiri..dah dpt bygkan kebosanan idup kat hostel nnt... adehhhh...

lappy.. i miss u a lot!! how r u today?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Apa yg patut kita buat dengan pencuri macam ni?

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget